ΤΟΠΙΚΟΣ OΙΝΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ
ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Grenage 60%, Syrah 40%
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ:
Αμπελώνες της Εύβοιας και της Βοιωτίας σε υψόμετρο 350μ.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ:
Κρυοεκχύλιση 8-10 ώρες και ζύμωση στους 18°C.
ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Χρώμα τριανταφυλλί με ροδί αποχρώσεις και φανταστικά αρώματα ώριμου βύσσινου και φράουλας. Γεύση ισορροπημένη με καλοδομημένη οξύτητα και μακρά επίγευση.
ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ:
Συνοδεύει ορεκτικά, πουλερικά, σαλάτες εποχής.και ζυμαρικά με φρέσκια τομάτα. Απολαύστε το στους 8-10°C.