ΤΟΠΙΚΟΣ OΙΝΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ

ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ:   Grenage 60%, Syrah 40%

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ:

Αμπελώνες της Εύβοιας και της Βοιωτίας σε υψόμετρο 350μ.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ:

Κρυοεκχύλιση 8-10 ώρες και ζύμωση στους 18°C.

ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Χρώμα τριανταφυλλί με ροδί αποχρώσεις και φανταστικά αρώματα ώριμου βύσσινου και φράουλας. Γεύση ισορροπημένη με καλοδομημένη οξύτητα και μακρά επίγευση.

ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ:

Συνοδεύει ορεκτικά, πουλερικά, σαλάτες εποχής.και ζυμαρικά με φρέσκια τομάτα. Απολαύστε το στους 8-10°C.