ΤΟΠΙΚΟΣ OΙΝΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ

ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ:   Ροδίτης 60% – Ασύρτικο 20% – Αθήρι 20%

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ:

Βόρεια και Νότια Εύβοια.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ:

Αποραγισμός και ζύμωση ελεγχόμενη στους 17°C.

ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Χρώμα λεμονοπράσινο με αρώματα λουλουδιών και εσπεριδοειδών.
Στο στόμα ευχάριστο με δροσιστική οξύτητα.

ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ:

Συνοδεύει ψητά ψάρια και λευκά κρέατα με άσπρες σάλτσες. Πίνεται στους 10°C.