ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΓΛΥΚΥΣ

ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Μοσχάτο Αλεξανδρίας και Μοσχάτο Αμβούργου

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ:

Αμπελώνες της Εύβοιας.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ:

Λιάσιμο των σταφυλιών και ζύμωση σε δεξαμενή.

ΠΑΛΑΙΩΣΗ:

18 μήνες σε μικρά δρύινα βαρέλια.

ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα με πολύπλοκα αρώματα λουλουδιών, όπως τριαντάφυλλου, και αποξηραμένων φρούτων με νότες μελιού και καραμέλας. Στόμα με αρκετή γλύκα, ικανοποιητική οξύτητα και ευχάριστη πολύπλοκη επίγευση.

ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ:

Συνοδεύει εκλεκτά σιροπιαστά, πικάντικα και αλμυρά τυριά. Πίνεται και μόνο του στους 6-8°C.