ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΓΛΥΚΥΣ
ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Μοσχάτο Αλεξανδρίας και Μοσχάτο Αμβούργου
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ:
Αμπελώνες της Εύβοιας.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ:
Λιάσιμο των σταφυλιών και ζύμωση σε δεξαμενή.
ΠΑΛΑΙΩΣΗ:
18 μήνες σε μικρά δρύινα βαρέλια.
ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα με πολύπλοκα αρώματα λουλουδιών, όπως τριαντάφυλλου, και αποξηραμένων φρούτων με νότες μελιού και καραμέλας. Στόμα με αρκετή γλύκα, ικανοποιητική οξύτητα και ευχάριστη πολύπλοκη επίγευση.
ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ:
Συνοδεύει εκλεκτά σιροπιαστά, πικάντικα και αλμυρά τυριά. Πίνεται και μόνο του στους 6-8°C.