15400980_1656056201359636_7297635211642692492_n

Οι διακοπές των Χριστουγέννων όπου να ναι φτάνουν, και φέτος στο Lykos Winery θέλουμε να τις γιορτάσουμε μαζί σας! Τι καλύτερο λοιπόν, από μια ξεκούραστη μονοήμερη στην Εύβοια με τους αγαπημένους σας φίλους ή και την οικογένεια; Αθηναίοι, φίλοι του κρασιού σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στις εγκαταστάσεις μας, να γνωριστούμε από κοντά, και να μοιραστούμε μια μοναδική εμπειρία οίνου και γαστρονομίας!

Το πρόγραμμά μας, για το γκρουπ της Αθήνας, διαμορφώνεται ως εξής:

– Ημέρα: Κυριακή 18/12
– Δωρεάν μεταφορά και επιστροφή με πούλμαν από τον ΗΣΑΠ Κηφισιάς. Αναχώρηση στις 11.30 π.μ. και επιστροφή από Εύβοια στις 17.00 μ.μ.
-Δωρεάν ξενάγηση στις εγκαταστάσεις και το οινοποιείο μας
-Δωρεάν tasting όλης της γκάμας των κρασιών μας, και με επιλογή από premium ετικέτες και exclusive χρονιές με συνοδεία ορεκτικών
-Γνωριμία με τον παραγωγό και όλη την οικογένεια Λύκου
-Παράλληλα και με Christmas διάθεση θα ετοιμάζουμε σε μια όμορφη εγκατάσταση χριστουγεννιάτικους λουκουμάδες για όλους, ενώ για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα βαρελόσπιτα για ατελείωτο παιχνίδι!

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας ή να γευματίσετε ακριβώς δίπλα, στο 60 χρόνων ιστορίας οικογενειακό μας εστιατόριο, επιλέγοντας ανάμεσα σε διάφορα πιάτα τα αγαπημένα σας ή και να επισκεφτείτε το πωλητήριο μας, μέσα στο χώρο του οινοποιείου που θα κάνετε τις δοκιμές κρασιού, για να επιλέξετε τις αγαπημένες σας ετικέτες και να προμηθευτείτε τα δώρα σας σε τιμές οινοποιείου αλλά και σε ειδικές τιμές για αυτή την ημέρα!

Σας περιμένουμε! …Feel the Christmas Wine Spirit!

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να μας στείλετε email στο [email protected] ή στο [email protected] με το όνομά σας, τον αριθμό των ατόμων και το τηλέφωνο σας.
See you at Lykos Winery!