PANSELINOS ROSE

ΤΟΠΙΚΟΣ OΙΝΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ:   Grenage 60%, Syrah 40% ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Αμπελώνες της Εύβοιας και της Βοιωτίας σε υψόμετρο 350μ. ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ: Κρυοεκχύλιση 8-10 ώρες και ζύμωση στους 18°C. ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Χρώμα τριανταφυλλί με ροδί αποχρώσεις και φανταστικά αρώματα ώριμου βύσσινου και φράουλας. Γεύση ισορροπημένη με καλοδομημένη οξύτητα και μακρά επίγευση. ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ: Συνοδεύει ορεκτικά, πουλερικά, σαλάτες…