MALAGOUSIA

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΥΒΟΙΑ - ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ:   Μαλαγουζιά 100% ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Αµπελώνες της Εύβοιας σε υψόµετρο 200µ. ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ: Κρυοεκχύλιση και οινοποίηση στους 17°C. ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Οίνος µε κιτρινοπράσινο λαµπερό χρώµα και έντονα πολύπλοκα αρώµατα εσπεριδοειδών, ανανά, βερύκοκου και ροδάκινου. Δροσερό, µε ευχάριστη οξύτητα, εξαιρετική ισορροπία στη γεύση και διάρκεια στην επίγευση. ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ: Συνδυάζεται µε…

POP ART WHITE

ΤΟΠΙΚΟΣ OΙΝΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ:   Athiri & Malaguzia ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ:Αμπελώνες της βόρειας και νοτίου Εύβοιας ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Λεμονί χρώμα και ένα σύνθετο άρωμα από λουλούδια και εσπεριδοειδή, αφήνει μια ελαφρώς όξινη και δροσερή επίγευση στον ουρανίσκο. ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ: Ταιριάζει θαυμάσια με ψητό ψάρι και άσπρα κρέατα με σάλτσες.Πίνεται στους 10°C.

NEGRE PONTE WHITE

ΤΟΠΙΚΟΣ OΙΝΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ:   Ροδίτης 60% - Ασύρτικο 20% - Αθήρι 20% ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Βόρεια και Νότια Εύβοια. ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ: Αποραγισμός και ζύμωση ελεγχόμενη στους 17°C. ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Χρώμα λεμονοπράσινο με αρώματα λουλουδιών και εσπεριδοειδών. Στο στόμα ευχάριστο με δροσιστική οξύτητα. ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ: Συνοδεύει ψητά ψάρια και λευκά κρέατα με άσπρες σάλτσες. Πίνεται…

ILIATORAS

ΤΟΠΙΚΟΣ OΙΝΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ:   Chardonnay 100% ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Ερυθραί Θηβών ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ: Κρυοεκχύλιση και ζύμωση για 5 μήνες σε καινούρια δρύινα βαρέλια με τις οινολάσπες του. ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Χρώμα χρυσοπράσινο, λαμπερό με πληθωρικά αρώματα τροπικών φρούτων και νότες μελιού σε φόντο βανίλιας. Στο στόμα εμφανίζεται μεστό, πλούσιο, αριστοκρατικό, με πολύπλοκη επίγευση βανίλιας. ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ: Δένει αρμονικά με ψητά λιπαρά…

PANSELINOS WHITE

ΤΟΠΙΚΟΣ OΙΝΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ:   Sauvignon Blanc 100% ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Αμπελώνες της Εύβοιας και της Βοιωτίας σε υψόμετρο 250-400μ. ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ: Κρυοεκχύλιση και ζύμωση σε σταθερή θερμοκρασία 18°C. ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Χρώμα λαμπερό, κιτρινοπράσινο, με εντυπωσιακά αρώματα αχλαδιού και εσπεριδοειδών και νότες ώριμων φρούτων, όπως μάνγκο και πεπόνι. Στο στόμα κυριαρχεί η φρεσκάδα της οξύτητας με φρουτώδη επίγευση. ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ: Τσιπούρα αλανιάρα…