KRATISTOS

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΝΕΜΕΑ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ:   Αγιωργίτικο 100% ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ:   Περιορισμένη παραγωγή 1000 φιαλών. ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Κούτσι Νεμέας και πλαγιές Αρχαίας Νεμέας. ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ: Κρυοεκχύλιση και κλασική οινοποίηση 10-15 ημερών σε σταθερή θερμοκρασία 24°C. ΠΑΛΑΙΩΣΗ: 12 μήνες στο βαρέλι και 6 μήνες στη φιάλη. ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Βαθύ ρουμπινί χρώμα, με πολύπλοκο μπουκέτο αρωμάτων μπαχαρικών, κανέλας και καπνού, που πλαισιώνονται…

KRATISTOS 1,5L

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΝΕΜΕΑ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ:   Αγιωργίτικο 100% ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ:   Περιοσμένη παραγωγή 1000 φιαλών. ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Κούτσι Νεμέας και πλαγιές Αρχαίας Νεμέας. ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ: Κρυοεκχύλιση και κλασική οινοποίηση 10-15 ημερών σε σταθερή θερμοκρασία 24°C. ΠΑΛΑΙΩΣΗ: 12 μήνες στο βαρέλι και 6 μήνες στη φιάλη. ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Βαθύ ρουμπινί χρώμα, με πολύπλοκο μπουκέτο αρωμάτων μπαχαρικών, κανέλας και καπνού, που πλαισιώνονται από αρώματα…

SYRAH

ΤΟΠΙΚΟΣ OΙΝΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ:   Syrah 100% ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Αμπελώνες χαμηλής στρεμματικής απόδοσης στην ορεινή Εύβοια και τη Βοιωτία. ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ: Μετά από προζυμωτική κρυοεκχύλιση, η οινοποίηση εξελίσσεται με μικρές εκχυλίσεις για 4-5 εβδομάδες. ΠΑΛΑΙΩΣΗ: Για 18 μήνες σε καινούρια γαλλικά βαρέλια, ενώ μετά την εμφιάλωση παραμένει για 6 μήνες στο κελάρι μας. Μπορείτε να το γευθείτε νέο ή να…

POP ART RED

ΤΟΠΙΚΟΣ OΙΝΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ:   VRADIANO & MERLOT ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Αμπελώνες της βόρειας και νοτίου Εύβοιας ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Φωτεινό ρουμπινί χρώμα με βιολετί αποχρώσεις και ένα σύνθετο άρωμα από τριαντάφυλλα, κεράσια και δαμάσκηνα. Ισορροπημένη οξύτητα και ευχάριστη επίγευση από τανίνες. ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ: Ταιριάζει θαυμάσια με πιάτα κρεατικών και τυριά. Πίνεται στους 16°C.

NEGRE PONTE RED

ΤΟΠΙΚΟΣ OΙΝΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ:   Μοσχάτο 50% - Βραδιανό 30% - Αγιωργίτικο 10% - Merlot 10% ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Αμπελώνες της Βόρειας και Νότιας Εύβοιας. ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ: Κλασική ερυθρά οινοποίηση 4-5 ημερών με γρήγορες εκχυλίσεις στους 24°C. ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Χρώμα λαμπερό ρουμπινί με μώβ ανταύγειες και πολύπλοκο άρωμα τριαντάφυλλου, κερασιού και δαμάσκηνου. Στόμα με ισορροπημένη οξύτητα…

CABERNET SAUVIGNON

ΤΟΠΙΚΟΣ OΙΝΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑ:  Cabernet Sauvignon 100% ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Αμπελώνες χαμηλής στρεμματικής απόδοσης στην ορεινή Βοιωτία. ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ: Μετά από προζυμωτική κρυοεκχύλιση, η οινοποίηση εξελίσσεται με μικρές εκχυλίσεις για 4-5 εβδομάδες. ΠΑΛΑΙΩΣΗ: Αφού παραμείνει σε καινούρια γαλλικά δρύινα βαρέλια για 18 μήνες, εμφιαλώνεται και διατηρείται στο κελάρι μας για 6 μήνες. Ενδείκνυται μακροχρόνια παλαίωση. ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Βαθυκόκκινο αδιαπέραστο χρώμα με αρώματα κόκκινων…

PANSELINOS RED 1.5L

ΤΟΠΙΚΟΣ OΙΝΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ:  Cabernet 80% - Merlot 20% ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ:   Περιοσμένη παραγωγή 800 φιαλών   ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Αμπελώνες της Εύβοιας και της Βοιωτίας σε υψόμετρο 350μ. ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ: Κρυοεκχύλιση και κλασική ερυθρά οινοποίηση 12-15 ημερών. ΠΑΛΑΙΩΣΗ: 12 μήνες σε μικρά δρύινα βαρέλια. ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Βαθύ πορφυρό χρώμα με άρωμα μπαχαρικών, φρούτων του δάσους και…

PANSELINOS RED

ΤΟΠΙΚΟΣ OΙΝΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ:  Cabernet 80% - Merlot 20% ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Αμπελώνες της Εύβοιας και της Βοιωτίας σε υψόμετρο 350μ. ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ: Κρυοεκχύλιση και κλασική ερυθρά οινοποίηση 12-15 ημερών. ΠΑΛΑΙΩΣΗ: 12 μήνες σε μικρά δρύινα βαρέλια. ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Βαθύ πορφυρό χρώμα με άρωμα μπαχαρικών, φρούτων του δάσους και βανίλιας. Στο στόμα πληθωρικό, με μαλακές τανίνες και…