MELIKOS

ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ ΓΛΥΚΥΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Μοσχάτο Αλεξανδρίας και Μοσχάτο Αμβούργου ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Αμπελώνες της Εύβοιας. ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ: Λιάσιμο των σταφυλιών και ζύμωση σε δεξαμενή. ΠΑΛΑΙΩΣΗ: 18 μήνες σε μικρά δρύινα βαρέλια. ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα με πολύπλοκα αρώματα λουλουδιών, όπως τριαντάφυλλου, και αποξηραμένων φρούτων με νότες μελιού και καραμέλας. Στόμα με αρκετή γλύκα, ικανοποιητική οξύτητα και ευχάριστη πολύπλοκη επίγευση. ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ: Συνοδεύει εκλεκτά σιροπιαστά, πικάντικα και…