ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 2015

Οι ημέρες για τις Ανοιχτές Πόρτες των οινοποιείων πλησιάζουν και εδώ στο Οινοποιείο Λύκος ανυπομονούμε! Με μεγάλη χαρά λοιπόν σας ανακοινώνουμε ότι το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου, θα βρίσκονται από το πρωί μαζί μας φίλοι εκπρόσωποι εταιρειών με εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα από όλη τη χώρα, στήνοντας έτσι συνοδεία των ξεχωριστών κρασιών μας, μια μικρή γιορτή στο κτήμα μας ενόψει των καθιερωμένων Ανοιχτών Πορτών στα οινοποιεία της Ελλάδας. Σας περιμένουμε να τα γνωρίσετε, να τα δοκιμάσετε, να τα συνδυάσετε ακόμα και να τα αγοράσετε αν θελήσετε και παράλληλα να συμμετάσχετε σε μια μοναδική εμπειρία- έκπληξη που θα σας μείνει αξέχαστη!

Exclusive ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ:

Τοξοβολία με 3 στόχους υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών (12:00-17:00) Οι εταιρείες-φίλοι του κτήματός μας με τα προϊόντα τους:

*Sykofagos- Σύκα Κύμης (Εύβοια), *Maltezos farm- Στύρα Ευβοίας, *Stayia Farm- Μέλι Vasilissa (Χαλκίδα Ευβοίας) *Trikalinos Co- Αυγοτάραχο (Αθήνα) *Ariston- Ξύδι Βαλσάμικο (Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας) *Πυλιακή γη-Χειροποίητα εδέσματα (Πύλος Μεσσηνίας)

Εκπτωση 15% σε όσους γευματίσουν στο Εστιατόριο Λύκος.

Διαγωνισμός με δώρο Φιάλες Magnum με την υπογραφή του παραγωγού Απόστολου Λύκου.

Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα!

Facebook/Lykos Winery

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 2015 ΤΕΛΙΚΟ